Menyasszonyi ruha Miskolc szívében, egy exkluzív ruhaszalonból

 

Menyasszonyi ruha kollekciók
Kollekciónk egy részét a gyönyörű Bianco Evento ruháik biztosítják. Menyasszonyaink az esküvő napján igazán elbűvölőek lesznek ezekben a minőségi ruhákban. A berlini márka folyamatosan törekszik, hogy divatos menyasszonyi ruhákat tervezzenek. A 2016-os kollekcióban több típusú menyasszonyi ruha is megtalálható, melyek a legszebb francia csipkékkel díszítettek, legjobb minőségű szaténok és tüllök illetve muszlinok felhasználásával készültek.  A ruhák többnyire a vintage, empire, és duschesse-t stílust képviselik.

menyasszonyi ruha miskolc kollekció
Bianco Evento menyasszonyi ruha Miskolc belvárosában.


Saját, egyedi tervezésű és készítésű ruháink a Bridget márkanevet kapták. Többnyire hófehér, egyszerű és letisztult valamint, romantikus stílusú ruhákat szerettünk volna biztosítani a menyasszonyainknak elérhető áron. Bármelyik modell kölcsönözhető, illetve megvásárolható. A Bridget menyasszonyi ruha Miskolc szívében található üzletünkben előkelő helyet foglal el kínálatunkban. Egyéni igények alapján, akár saját méretére készítjük a menyasszonynak. A legjobb minőségű textileket, csipkéket használtuk Swarowski kristálydíszítéssel. Több modell sűrű redőkbe szedett úgynevezett raffolt díszítéssel készült, hímzett csipke és tüll anyag kombinációjával, valamint nőies szív alakú nyakkivágással. Ruháink követik a természetes derékvonalat, és a fűző kényelmes viseletet biztosít a menyasszonyok számára.

Menyasszonyi ruha fazonjaink:

  1. A-vonalú/Princess: A „hercegnős” menyasszonyi ruha egyik fontos jellemzője, hogy nem emeli ki a csípőt. A ruha felső része válltól szorosan követi a test formáját, majd derékvonaltól fokozatosan bővül a szoknyarész.

  2. Aszimmetrikus: Ez a nem mindennapi fazon a menyasszony lábát helyezi központba, hiszen elöl nyitott szoknya résszel rendelkezik amely által extrém megjelenést biztosít.

  3. Báli: Hasonló az A vonalú ruha szabásához. Többnyire aszimmetrikus vállrésszel vagy váll nélküli felsőrész jellemzi, majd a szorosan befűzött derékból indul a bővebb szoknyarész. A ruhaalj tekintetében olyan anyagokat használunk, amelyek erősebb tartással rendelkeznek és többszörösen egymást fedő tüll szoknyák redőzött hajtások jellemzik.

  4. Sellő: Ez a típus a női alak vékonyságát hangsúlyozza. A fazon a térd vonaláig egészen szűk, majd hirtelen bővül. A test egész vonalát végigköveti, kihangsúlyozva ezzel a melleket, a derekat és a csípőt, ezért a vékonyabb menyasszonyoknak lehet jó választás.

menyasszonyi ruha miskolc kollekció öltöny
Bianco Evento menyasszonyi ruha Miskolc, ha kényelmes viseletre vágyik.

Cipők
Szalonunk kizárólag a G. Westerleigh luxus minőségű esküvői cipőit kínálja a menyasszonyok számára. A márka magas minőségű esküvői cipőit Magyarországon készítik, és mára 25 ország legelegánsabb szalonjaiban érhető el.

A menyasszonyi cipők egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek. Valamennyi darabot a letisztult és elegáns formavilág, valamint a kiváló minőségű anyagok és díszítőelemek felhasználása jellemzi. A cipők fehér és ekrü színekben is elérhetőek, esetenként kristályokkal, finom csipkével, illetve gyöngyökkel díszítettek. Az esküvői cipő kiválasztásakor a menyasszonyok számára a legfőbb szempont a kényelem, és ezt a luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott talpbetét is. Ezek az apró ámde annál fontosabb részletek teszik a G. Westerleigh menyasszonyi cipőket egyedülállóvá.

cipők menyasszonyi ruha miskolc

A G. Westerleigh esküvői kollekciója évről évre folyamatosan bővül, hogy a menyasszonyi ruha divatot követve mindig a legszebb és legegyedibb kiegészítőket kínálja a menyasszonyoknak.

Kiegészítők
Kiegészítők terén szintén a G. Westerleigh lenyűgöző esküvői ékszereit és hajdíszeit ajánljuk a menyasszonyoknak illetve a német Bianco Evento kiegészítőit.

Az G. Westerleigh ékszerek Cubic Zirconia kristályok, strasszok és édesvízi tenyésztett gyöngyök felhasználásával készülnek, és elegáns, díszdobozos csomagolásban vásárolhatóak meg. A kiegészítők ezüst vagy platina bevonattal rendelkeznek, és kizárólag anti-allergén, azaz nikkel- és ólommentes anyagokat tartalmaznak. Az esküvői ékszer szettek mellett karláncok, fülbevalók, fésűk, tiarák, hajvirágok, hajcsavarok, gyűrűpárnák és harisnyapántok, valamint a vőlegények számára mandzsettagombok is szélesítik a kínálatot.

kiegészítők menyasszonyi ruha miskolcnyaklánc kiegészítők menyasszonyi ruha miskolcmenyasszonyi kiegésztítők menyasszonyi ruha miskolc
Bianco Evento kiegészítő és menyasszonyi ruha Miskolc belvárosában, ha igazán egyedi és különleges megjelenést szeretne.


Bianco Evento – A berlini székhelyű Bianco Evento termékei a legszebb francia csipke, tüll és szatén anyagokból készíti a menyasszonyi ruhákat és a hozzá harmonizáló kiegészítőket, mint például: bolerók, fátylak, kesztyűk, táskák stb.